Worldcoins
BTC koers

   itcoin4Cash.nl


Worldcoins Kopen Verkopen en opslaan.Investing.comForex Grafieken door Investing.com Nederland.

Welkom op Bitcoin4cash.nl de site voor het aankopen en verkopen van Bitcoins en Litecoins.

Ook kunt u hier de laatste nieuws item`s lezen verzameld van alle andere Site`s.

En natuurlijk ook live de koers volgen van de Bitcoin en Litecoin.

Worldcoins snel en anoniem betalen en betalingen ontvangen.

De digitale munt van de toekomst.

1

2

3

Bitcoins en litecoins kopen

Bitcoins en litecoins kopen doe je hier bij Bitcoin4cash.nl betaal je Digitale munten hier met IDEAL of èèn van de vele andere betaal mogenlijkheden.

Bitcoins en Litecoins Verkopen

Wil je je Bitcoins of Litecoins verkopen dan verkoop je ze hier bij Bitcoin4cash.nl

Simpel en meestal de zelfde werkdag je Cash al op de door jou gewenste bankrekening.

Bitcoins en Litecoins veilig opslaan

Bitcoins en Litecoins bewaren kan op verschillende manieren online, offline en tegenwoordig kun je ze ook uitprinten en in een kluis of andere veilige plek opslaan.


Wat is Worldcoin?


Worldcoin is ontworpen om de digitale munteenheid van de toekomst te worden. Allereerst is de munt razendsnel. Uw transacties zullen volledig bevestigd worden in 60 seconden of minder.


Ons hoofddoel is om de crypto-valuta bij uitstek te worden voor bedrijven en consumenten bij hun dagelijkse financiële transacties, of het nu gaat om een kop koffie of iets groters.

De snelheid maakt Worldcoin tot beste optie voor alledaagse transacties.


De snelheid maakt Worldcoin tot beste optie voor alledaagse transacties. Transacties worden in minder dan 60 seconden bevestigd.


 Stuur met slechts een paar muisklikken direct geld naar uw vrienden en familie. Worldcoin is ook gebaseerd op beproefde principes uit de financiële wereld.

Worldcoin is ontworpen om in waarde te stijgen in tegenstelling tot papiergeld.

Dit heeft te maken met het feit dat er in totaal slechts 265 miljoen munten worden geproduceerd. Deze voordelen maken ons tot beste keuze voor gebruikers.Worldcoin Eigenschappen


Snelheid

Worldcoin is ontworpen om de digitale munteenheid van de toekomst te worden. Allereerst is de munt razendsnel. Uw transacties zullen volledig bevestigd worden in 60 seconden of minder.


De snelheid maakt Worldcoin tot beste optie voor alledaagse transacties. Transacties worden in minder dan 60 seconden bevestigd. Stuur met slechts een paar muisklikken direct geld naar uw vrienden en familie.


Veiligheid

Wallet encryptie maakt het mogelijk uw wallet te beveiligen. U kunt het transactieoverzicht en uw saldo bekijken, maar om Worldcoins uit te geven moet u eerst uw wachtwoord invoeren. Dit biedt bescherming tegen eventuele virussen en trojans die wallets proberen te stelen.


Open Source

Worldcoin is een gratis software project uitgebracht onder de MIT/X11 licentie. Dit betekent dat het u vrij staat de software te gebruiken, te kopiëren en te distribueren. De software is uitgebracht volgens een transparante procedure welke onafhankelijke verificatie van binaries en hun overeenkomstige broncode mogelijk maakt.


Mining

Miners worden op het moment beloond met 64 nieuwe Worldcoins per blok, een hoeveelheid die elke week met 1 procent wordt verminderd. Meer miners vergroot de veiligheid van het netwerk voor transacties.


Blockchain

De Worldcoin blockchain is in staat een hoger transactievolume te verwerken dan alternatieven zoals Litecoin en Bitcoin. Doordat blokken sneller worden gegenereerd (30 seconden) kan het netwerk meer transacties verwerken zonder dat het nodig is dat hiervoor de software in de toekomst wordt aangepast.


Dit heeft tot gevolg dat transacties van bedrijven en consumenten razendsnel worden bevestigd, u hoeft ook voor grote betalingen niet lang te wachten omdat de transacties meestal binnen 1 minuut volledig zijn bevestigd.Specificaties

Blok tijd30 seconden

Bevestigingen2

Difficulty RetargetOngeveer 1 uur (120 blokken)

Beloning per blok64 munten, elke week met 1 procent verminderd (20.160 blokken)

Munten265,420,800

Web: www.bitcoin4cash.nl   Email: info@bitcoin4cash.nl  24/7 support & tips: sales@bitcoin4cash.nl


Satoshi Mines

Geen zin meer om hele dagen achter je scherm te zitten en bezig te zijn met de handel in cryptovaluta?

Cryptohopper neemt je al het werk uit handen, zodat jij je weer kan richten op andere leuke dingen.

 

Volgens ons is dit ook de eerste cryptobot die ook nog is een 30 dagen GRATIS proefperiode heeft.

Zelf hebben we ook een aantal test gedraaid in die periode en wij hadden best leuke resutaten.

 

Wij zouden zeggen probeer ook is cryptohopper, al is het alleen maar de proef periode, daarna moet u wel overgaan op een betaald abonement of u kunt stoppen.

 

Meld u van je vandaag nog aan en laat cryptohopper voor je handelen

Cryptohopper Trading Bot
BTC kopen

Bitcoin ..??? ik wil ook mee doen??? maar hoe en waar moet ik beginnen?

Hier bij bitcoin4cash vind je informatie over de bitcoin en andere cryptovaluta, maar wat kun je nou eigenlijk met een Bitcoin of ook wel BTC?

 

Er zijn verschillende mogenlijkheden , je koopt een bitcoin hier bij ons of een stukje bitcoin kan ook en je wacht tot hij meer waard word en dan verkoop je hem.

Je kunt ook BTC kopen om te betalen op diverse website`s die betalingen in BTC accepteren, zo hebben die sites niet je bankgegevens als je dat niet zou willen.

 

Je kan ook BTC kopen om mee te gaan handelen op de verschillende beurzen zoals : Bittrex, cryptopia, coinexchange, Binance enz,

 

Op die cryptobeurzen kun je je BTC gebruiken om dan bijvoorbeeld: Dash coin, Ripple, Etherium te kopen.

 

 

 

Copyright Bitcoin4cash.nl 2018.